Nieuwsbrief Imane

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Vera Pletinckx nieuwe voorzitter Imane.

Vera Pletinckx is op 19 januari 2014, aangesteld tot nieuwe voorzitter van Imane.De komende weken en maanden wordt er verder gewerkt aan de uitbouw van de vereniging om een krachtig bestuur op touw te zetten voor veel boeiende vernieuwende projecten. Projecten die het potentieel hebben om nieuwe waarde te creëren, die de dynamiek tussen Noord en Zuidwerking zullen versterken, voortbouwen op onze troeven, en duurzaam zijn.

 
 

imane


imane

Beste, Ik volgde altijd deze


Beste, Ik volgde altijd deze vereniging nauw op voet via de media en op de achtergrond... Dit "WAS" een zeer genomineerde vereniging die heel veel respect van mij heeft gekregen in der loop van jaren... En zeker voor de oprichters daarvan (mohamed bouziani, ajaji ahmet) die altijd veel deden voor de jongeren , de families, de leden, kinderen en zeker voor de buurt en dniet alleen aan ontwikkelingshulp. Maar sinds dat er door een deel van de leden een schijnheilige gezichten gezicht tevoorschijn is gekomen denken ze alleen maar aan geldgewin voor persoonlijke doeleinde waarna er 15000 euro is gestolen van de rekening ( rabah el bairi!!!) waarna er werd geweigerd om het terug te geven... Deze deel van de leden zijn niet alleen maar wolven in mijn ogen maar hyena's met een hele grote honger ik ben echt teleurgesteld in jullie!!!!!!! Ik hoop dat mohamed bouziani en co zich gaan afscheuren van deze wolven of hun ontslag eisen!!!! Ik ben echt heel diep verontwaardigd... Vera je weet niet waaraan je begint veel succes met die hyena's hoop dat je ze kunt temmen!!! En veel respect aan mijnheer bouziani mohamed en ajjaji ahmed!!!!!

veel succes


veel succes

Te veel eigenbelang binnen


Te veel eigenbelang binnen het bestuur

Steun ons

Zonder uw hulp is het niet mogelijk !

Uw steun is essentieel voor de goede werking van Imane. U kunt deelnemen aan de financiering van onze projecten en aan de structurele kosten die noodzakelijk zijn voor hun uitvoering door middel van regelmatige storting of door een lopende opdracht bij uw bank. U kunt ons steunen door geld over te schrijven op het rekeningnummer:

Imane vzw
Lakborslei 445
2100 Deurne
001-5022454-64
BIC: GEBA BEBB
IBAN: BE29 0015 0224 5464
Bank name: Fortis Bank
 
Alvast dank voor uw vrijgevigheid.

Met steun van:

Met de steun van